Εταιρικό Προφίλ

...λίγα λόγια για μας

Image

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στα Κύθηρα  από το 2001.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτων στο νησί των Κυθήρων.

Από το 2007 επεκταθήκαμε και στις ενοικιάσεις μοτοσυκλετών & scooter.

Η εταιρεία μας από την ίδρυση της ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία η οποία οφείλεται στην ευκολία της να προσαρμόζει την επιχειρηματική της πολιτική.

Ακούμε τις ανάγκες της αγοράς και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από την διαρκή ανάπτυξη και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Έχουμε καταφέρει να συνδυάζουμε χαμηλές τιμές, ποιότητα και ξεκάθαρους όρους ενοικίασης. Αυτά σε συνδυασμό με την αξιοπιστία  και την φιλική εξυπηρέτηση μας καθιέρωσαν σαν μία από τις κορυφαίες εταιρείες των Κυθήρων  για ενοικίαση αυτοκινήτου & scooter.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ακούσουμε με χαρά τα σχόλια σας προκειμένου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Το γραφείο μας λειτουργεί Δευτέρα - Κυριακή από τις 09:00 - 13:30 και 18:00 - 21:30.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ACTIVE RENT A CAR & SCOOTER

Εάν αναρωτιέστε για το εάν όντως είναι απαραίτητο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στα Κύθηρα, η απάντηση είναι οπωσδήποτε ναι ! Τα Κύθηρα περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Υπέροχες παραλίες, μοναδικά ηλιοβασιλέματα, φαράγγια και λαγκαδιές, μοναστήρια και υπέροχα χωριουδάκια είναι μόνο λίγα από αυτά! Ξεκινήστε όποια ώρα σας βολεύει από το ξενοδοχείο σας και ανακαλύψτε τα Κύθηρα με τον δικό σας τρόπο με τα καλύτερα οχήματα από την Active rent a car & scooter.
Για ενοικίαση αυτοκινήτου ή scooter στα Κύθηρα μην ψάχνετε άλλο. Σε μας θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε. Είμαστε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων & scooter που σέβεται τους πελάτες του και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντα με τις πιο συμφέρουσες τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άνετα και ασφαλή οχήματα για να οδηγείτε ξένοιαστα με μόνο σας μέλημα το που θα πάτε.

Image